Pogledajte referetnu listu naših partnera i klijenata s kojima imamo uspješnu i kvalitetnu suradnju više od 20 godina, pri čemu smo opremili niz laboratorija za elektrotehniku, električne strojeve, komunikacijske tehnologije, mehaniku te prirodne znanosti – fiziku, kemiju, biologiju.

Opremili smo sveučilišta, fakultete, škole, učilišta, institute, zavode i ministarstva edukacijskim i istraživačkim sustavima s osnovnim i složenim eksperimentima. Eksperimenti i vježbe se temelje na teoretskoj podlozi i popraćene su multimedijalnim prikazom, animacijama, slikama i grafikonima uz mogućnost izvođenja stvarnih mjerenja, a ne samo simulacija.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisiranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

O nama

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top