Testo 865 termografska kamera

Proizvođač: Testo

Testo 865 termografska kamera

Šifra artikla: 07010200037

Testo 865 termografska kamera kombinira sva važna svojstva potrebna za visokokvalitetna termografska mjerenja – odlike su joj preciznost, robustnost, brzina i pouzdanost. Testo 865 nudi visokokvalitetnu termografiju po pristupačnoj cijeni i omugućava nesmetan rad i u teškim radnim uvjetima. Kofer isporučen s termičkom kamerom radi udobnog transporta, tako da je uvijek tu za vas kada je to potrebno.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisiranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

O nama

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top