TESTO 315-4 - Detektor CO plina u zraku

Proizvođač: Testo

Sadrzaj isporuke:
Testo 315-4, punjač baterije, kabel i kalibracijski protokol.

Šifra artikla: 05100100046

Za brzo i precizno mjerenje ugljičnog monoksida u okolnom zraku – u skladu s DIN EN 50543. Najsuvremenija tehnologija, jednostavna za upotrebu, robustan dizajn: mjerni instrument testo 315-4 CO vaš je pouzdani partner za mjerenje ugljičnog monoksida u okolnom zraku. Opremljen Li-polimer baterijom koja se slobodno može dopunjavati.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i saznajte više o ekskluzivnim akcijama te svim informacijama aktualne ponude, uz vijesti o trendovima.

1 Step 1
Želim se upisati na sljedeće liste:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

BELMET 97 d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu te uspješno posluje na tržištu više od dva desetljeća.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja mjernih i ispitnih instrumenata te istraživačke i edukacijske opreme, pružanje specijalnih rješenja po mjeri korisnika za obrazovne ustanove, laboratorije, prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Također imamo vlasititi servisni centar što omogućuje brzu defektažu i servisiranje opreme, te umjerni laboratorij za sve instrumente iz naše ponude.

O nama

2021. © BELMET 97 d.o.o.
Sva prava pridržana.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija.

Izrada web stranice: Artelekt Media

Popis

zatvori
Scroll To Top